2018 esküvők: csodás szezon volt

Bár még közel sem kaptam meg minden képet az idei esküvőkről, azért készítettem nektek egy kis összeállítást a szezonról.

Megint abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy nagyon sokféle dekorációt készíthettünk. Idén is kedvenc volt a greenery stílus és szintén sokan választották a letisztult pasztell színvilágokat. Voltak bátrabbak is: akik gyönyörű színpárokat válogattak össze: serenity blue és barack, vagy akár a dusty blue és blush, és a mi nagy örömünkre több színes-colorful dekorációt is készíthettünk kicsit bohémabb stílusban. Idén voltak tematikus esküvőink is, ami nem titok, hogy nagy kedvencem.  Bízom benne, hogy a 2019-es szezon is tele lesz bátor menyasszonyokkal, akik szeretik a kicsit különlegesebb színösszeállításokat és szívesen gondolkodnak akár egy tematikus esküvőben. Hajrá!

A csodás fotókat pedig köszönjük:

Beloved Weddings, Lengyel Balázs, Török-Bognár Reni, Násztudósítók, Karczag Dániel, Láng Péter, Pictorial fotó, Bowtie Weddings, Dégi Attila, Vamos Wedding, Kummer János, Wendl Péter, Sitkei Adrienn, Horváth Tamás:HT Photo