Greenery

2017-ben választották az év színének a Greeneryt és azóta is nagy népszerűségnek örvend az irányzat.

Egy olyasfajta stílus ez, ahol a zöld növények határozzák meg a dekoráció látványvilágát és nem a virágok. Az elmúlt években egyre nagyobb szerepet kap az emberek életében a természettudatosság és egyre több időt töltünk a természetben. Az esküvők világában is egyre divatosabb a természetben tartani a szertartást és akár a vacsorát is. A greenery dekorációkban az a nagyszerű, hogy ha valaki nem teheti meg azt, hogy az egész násznéppel együtt a szabadba vonul, akkor megoldható az is, hogy akár egy belvárosi étteremben is a természethez közel érezze magát. A greenery dekorációk ráadásul nagyon sok helyszínbe beilleszthetők: hiszen megférnek egy rusztikusabb környezetben is, pl egy pajtában és akár egy elegáns belvárosi luxus hotelben is megállják a helyüket.

A grenneryt tehát keverhetjük más stílusokkal: lehet klasszikus-elegáns stílusú esküvői dekorációnk, ahol pl: nagy virágtartó állványokról omlik alá a gyönyörű greenery kompozíció. Választhatunk a greenery stílus mellé egy tematikát is, pl: a pár szeretne egy szuperhősös tematikájú esküvőt, de mindezt greenry stílusban.

A greenery népszerű növényei: az eukaliptusz összes fajtája, az olajág, a ruszkusz, a pálmalevelek, mint pl: a Monstera, és a téli esküvőknél a fenyőfélék. Sokan szeretik, ha a greenery dekorációkban megjelennek azért a virágok is. A greenery dekorációk népszerű részletei a növény girlandok, a növénykarikák, amiket háttér díszítéshez használunk és a különböző köszönet ajándék fűszernövények, vagy pozsgások.

Kapcsolódó blogbejegyzések

 • Zero waste dekorációk az újrakezdés jegyében

  Zero waste dekorációk az újrakezdés jegyében
  A koronavírus járvány után valószínűleg sok minden átértékelődik az emberek életében. Én abban bízom, hogy talán még több embernek lesz fontos a környezettudatosság és elkezdünk másképpen gondolkodni a jövőnkről.
  Tovább
 • Navy blue greenery esküvő a Rókusfalvy birtokon

  Navy blue greenery esküvő a Rókusfalvy birtokon
  Nikiék esküvője egy olyan esküvő volt, ahol ugyan meg voltak adva a fő irányvonalak, de igazából nagyon sok mindenben szabad kezet kaptunk.
  Tovább
 • Klasszikus elegancia greenery dekorációban

  Klasszikus elegancia greenery dekorációban
  Májusban Kerenék esküvőjét dekoráltuk a Mariott Hotelben és egy igazán nagyszerű szolgáltatói csapattal működhettünk együtt.
  Tovább
 • Greenery esküvő a Barabás-villában

  Greenery esküvő a Barabás-villában
  A 2018-as szezonban is hódított a greenery stílus az esküvői dekorációk világában és abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy több ilyen esküvőt is dekorálhattunk.
  Tovább
 • Decemberi esküvő a Petneházy Clubban

  Decemberi esküvő a Petneházy Clubban
  Editék csodálatos téli esküvőt álmodtak meg magunknak és abban a szerencsésben volt részünk, hogy mi készíthettük a dekorációt a nagy napra.
  Tovább
 • Reni&Ati erdei esküvője Budakeszin

  Reni&Ati erdei esküvője Budakeszin
  Reniékkel már egészen korán elkezdtük tervezgetni az esküvőjük dekorációját.
  Tovább
 • Kata és Maxime romantikus greenery esküvője a Petneházy Club Hotelben

  Kata és Maxime romantikus greenery esküvője a Petneházy Club Hotelben
  Idén sok olyan esküvőben volt részük, ahol a dekoráció annyira közel állt szívünkhöz, hogy a munka inkább örömmunka volt.
  Tovább
 • Orsi és Haiko esküvője a Babérliget kúriában

  Orsi és Haiko esküvője a Babérliget kúriában
  Vannak olyan varázslatos helyszínek Magyarországon, ahova bármikor szívesen visszatérek akár magánemberként akár, mint dekoratőr egy esküvő alkalmából.
  Tovább
 • Zsuzsi és Zsolti „greenery” esküvője Etyeken

  Zsuzsi és Zsolti „greenery” esküvője Etyeken
  Nem is tudom, hogyan kezdjem el ezt a kis leírást, mert sok érzelem kavarog bennem. Nagyon régóta vágytam egy ilyen dekorációra és nagyszerű érzés, hogy végre megvalósulhatott.
  Tovább
 • Anna&Dávid esküvője

  Anna&Dávid esküvője
  Ez a dekoráció különösen kedves a szívemnek, mert Annát már ismertem egy barátnőm révén, így a közös hangot is nagyon hamar megtaláltuk.
  Tovább
 • Téli esküvő a Petneházy Club Hotelben

  Téli esküvő a Petneházy Club Hotelben
  Mindig nagyon szerettünk volna elkészíteni egy olyan téli dekorációt, ahol nem a hagyományos értelembe vett esküvői dekor elemekkel dolgozhatunk, hanem a fantáziánkra és a tél adta természetes termésekre, növényekre hagyatkozhatunk.
  Tovább