Niki és Pepe esküvője a Hotel Botanicában

Dánszentmiklós egy kis Pest-megyei község Cegléd környékén. Talán soha nem ismertem volna meg, ha egy nap fel nem keres Niki azzal a kéréssel, hogy készítsünk dekorációt az esküvőjükre.

Ez a kis község ad helyet ugyan is a lenyűgözően szép Hotel Botanicának. Elmondom nektek miben különleges ez a hely.  Nem csak fantasztikusan szép az egész környezet és a nagy gondosággal berendezett belső terek, hanem itt kérem „vendégszeretet” van. Olyan vendégszeretet, amivel manapság ritkán találkozik az ember. Figyelmesség, együttműködés, előzékenység: köszönjük, hogy ebben is részünk lehetett aznap.

Most pedig rátérek a dekorációra: nem túlzás azt mondanom, hogy ez a dekoráció igazi örömmunka volt számunkra. Niki kitűnő ízléssel válogatta össze az elképzeléseket és álmodta meg a színvilágot, ami nekem személyes kedvencem volt. Igazi júliusi, mediterrán hangulatú dekorációt hoztunk össze együtt a gyönyörű okker árnyalatokkal. Aminek még nagyon örültem, hogy a szülőköszöntő csokrok helyett virágdobozt kértek a szertartáshoz. Ez egy nagyon praktikus ajándék, mert a virágokhoz nem szükséges külön váza és mivel vizes oázisban vannak tartósabbak is.

A Hotel Botanica adottságai minden szempontból megfelelőek egy tökéletes esküvői dekoráció kivitelezéséhez. Csodálatos bútoraik vannak, az asztalokra nem tesznek anyagában mintás fehér terítőt, ami valljuk be el tudja rontani a dekoráció összképét. Nem kell semmit takargatni, mert minden tökéletes. Teljes szívemből ajánlom nektek ezt a helyszínt.

Fotó: Fekete Csaba-Nászriporter