Öröm-munka: a Twin Peaks Styled Shoot

Nagy álmom volt egy olyan Styled Shoot megalkotása, ami nem pusztán képi világával, apró részleteivel ragadja magával a nézőt, hanem elgondolkodtat. Egykori kedvenc sorozatom, a Twin Peaks telis tele van szimbólumokkal és ezeket a szimbólumokat szerettem volna a fotózás képi anyagába is belecsempészni.

A csapat

Bevallom másik nagy álmom volt egyszer Renivel (Török Bognár Renáta) együtt dolgozni. Sok-sok esküvőn dolgoztunk már, de valahogy eddig mindig elkerültük egymást. Egy alkalommal sikerült közös esküvőn dolgozni és azóta is kedvencem a képi anyag, ami ott született. Ez volt az oka, hogy felkértem őt fotózza be a Twin Peaks-es anyagot és persze azt kaptam, amit szerettem volna. Sőt!

Másik fotósunk Komlós Ádám volt, akinek nagyon sok hálával tartozom, mert a csodálatos képeket, amiket a honlapon láttok nagyrészt ő fotózta nekem. Ő az, akire mindig számíthatok, hogy a dekorációim képi anyaga felkerülhessen referenciaként a weboldalra.

A stylist régi barátnőm Lázár Virág volt, aki Becker Beatrice ruhatervező csodálatos ruháit hozta el nekünk. Ezenkívül megalkotta Audrey karakterét, a szépséges modellel, Szűcs Dominikával és egy vagány férfi karaktert Reszeli- Soós Andrissal. Ehhez segédkeztek nekünk: Jászter-Simon Anita sminkes és Megyaszai Orsolya fodrász.

A papírkellékeket Szentgyörgyi Tünde készítette, akire mindig számíthatok egész esküvő szezonban, és aki folyamatosan elkápráztat egyedi munkáival, precizitásával és megbízhatóságával. A papírkellékeket most is úgy alkotta meg, hogy ötvözte a Twin Peaks hangulatát, szimbólumait a jelenlegi trendekkel.

Az asztalra a Nema stúdió minimalista, elképesztően szép fekete design tányérjait kaptuk kölcsön, a virág kompozíciókat pedig Réka, a White Wedding virágkötője készítette.  A desszert asztalra a Süti Mestertől kértünk fánkokat, a gyönyörű Naked torta is az ő remekük. Fantasztikus táblákat tervezett és írt nekünk KisDió, amiket Canga a macskabagoly kis is próbált aznap.

A helyszín

A helyszín adott volt, mivel egy gyönyörű helyen élek és járom az erdőt szinte mindennap. Itt a Pilis lábánál könnyű volt olyan helyet találni, ami méltó a Twin Peaks sorozathoz és az olyannyira jellemző fenyők is fellelhetők voltak.

A Bagoly: Cangáról szeretnék pár szót írni. Ő volt ugyanis az egész fotózás lelke és a legtürelmesebb is mindannyiunk közül. Egy szuper cuki bagoly, aki hihetetlenül jól pózolt minden képen. Nagy köszönettel tartozom Kisteleki Gergőnek, aki madarakat ment és lehetővé tette nekünk, hogy megismerhessük Cangát.

Cél

A Twin Peaks styled shoot célja egyértelműen az volt, hogy népszerűsítsük az ilyen jellegű esküvőket, fotózásokat. A tematikus esküvők szerintem nagyszerűek és azt szeretném, ha minél több pár választana egy olyan témát az esküvője dekoráláshoz, amit magáénak érez. Egy dekoráció akkor lehet igazán személyre szabott, ha annak minden elemében ott van valami abból a két emberből, akikért készült.